Rechtstreeks toegankelijk

Voor een bezoek aan de mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig van uw tandarts. U kunt dus rechtstreeks een afspraak maken voor een behandeling. Dat is niet alleen gemakkelijk, het biedt ook andere voordelen. Zo kunt u nu zelf kiezen of u naar de tandarts gaat of direct naar de mondhygiënist. Natuurlijk blijft het mogelijk dat u van uw tandarts het advies krijgt een mondhygiënist te bezoeken. Veel mondhygiënisten en tandartsen werken in teamverband en zullen de behandeling in uw mond, in overleg met u, onderling afstemmen.

Eerste consult

Om iedere patiënt de persoonlijke aandacht te geven die hij verdient, werken wij op basis van een eerste consult methode. Dit houdt in dat u een afspraak maakt met onze mondhygiënist, waarbij besproken zal worden wat uw wensen en verwachtingen zijn. De mondhygiëniste zal op basis van een digitale pocketmeting, uitgebreid onderzoek, een gezondheidsvragenlijst (anamneselijst) een diagnose stellen. Voor een normale behandeling kunt u binnen 4 weken bij ons terecht, voor een spoedbehandeling kunt u uiteraard eerder terecht. Het eerste consult duurt 45 minuten.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Uw zorgverzekeraar vergoedt, afhankelijk van uw aanvullende tandheelkundige verzekering, de behandeling geheel of gedeeltelijk.

Praktisch

U kunt voor de deur parkeren. De entree is rolstoelvriendelijk.